Terug naar overzicht

 Wij brengen u met de touringcar naar de plaats waar de Cow-E op stal staat.

Touren tussen de koeien, naar prachtige molens en oer-Hollandse bezienswaardigheden waar je onvergetelijke herinneringen kan maken door de mooiste foto’s te schieten? Of poldershoppen en genieten van Hollandse lekkernijen in de mooie vestingstad Gorinchem?

De tours van Cow-E zijn educatief en geheel milieuvriendelijk. Het perfecte teamuitje? Cow-E beschikt over meerdere Cow-E voertuigen! De Cow-E is maar liefst 180 minuten van jou.

Dit betekent dat je genoeg tijd heb om te shoppen, te lunchen en/of bezienswaardigheden te bezoeken. Je hebt keuze uit twee verschillende tours:

TOUR #1: Dat smaakt naar Holland!
De tour waar je Holland proeft! Je komt langs de leukste winkeltjes waar je heerlijk kan shoppen en rustig een kopje koffie kan drinken. Vervolgens door naar de prachtige historische stad Gorinchem waar je kan lunchen en wandelen langs het water. Met de coupons kun je genieten van leuke aanbiedingen op Hollandse Lekkernijen. Tijdens de route zelf kom je natuúrlijk vele Hollandse bezienswaardigheden tegen. Dat smaakt naar Holland!

TOUR #2: Helemaal Hollands!
De tour waar je Holland leert kennen! Je komt langs de mooiste molens en tourt langs de prachtige uitgestrekte weilanden in de gemeente Molenlanden! Volg de slingerende polderweggetjes langs een prachtig gegraven kanaal waar je oer-Hollandse boerderijen tegenkomt. Maak een stop bij de bezienswaardigheden of bij een heerlijk restaurantje. Tijdens de tour vertelt Cow-E ook nog eens spannende verhalen en interessante weetjes van de omgeving. Helemaal Hollands dus!

Na de ontspannende middag brengen wij u met onze touringcar naar een diner adres voor een heerlijk 3-ganger diner. En vervolgens als de buikjes weer vol zijn dan zal onze chauffeur jullie weer thuis brengen met zijn luxe touringcar.

 Offerte aanvragen

Ecow1

Ecow2

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.