Terug naar overzicht

Met de touringcar brengen wij u naar Wormer voor het begin van uw teamuitje:

 

Met uw collega's navigeert u in Eendjes door UNESCO werelderfgoed. De polders Schermer en de Beemster ontdekt u in teams van 4 personen. Het typische 'I love Holland' karakter vindt u hier terug: molens, dijkjes en vaarten. En natuurlijk de Beemster kaas. Kortom: deze puzzeltocht met onze oldtimer cabrio's is een heerlijk uitje in Noord Holland.

Teamopdrachten tijdens bedrijfsuitje

Start en finish is onze ontvangstlocatie in Wormer. Samenwerking en improvisatievermogen zijn de speerpunten van de dag. De route is een ware puzzeltocht en het volbrengen van leuke klassementsproeven onderweg staat garant voor plezier. Onderweg neemt u deel aan 'blind fileparkeren' of cabrioschieten. Een proeverij van (streek)producten ontbreekt niet.

Eendenrally

Het programma met teamopdrachten is te reserveren voor een middag of complete dag. Eventueel in combinatie met een lunch of diner. Aan de hand van een roadbook navigeert u door de omgeving. Het roadbook kent tekst-, foto- en kaartopdrachten. Door de verschillende etappes kan iedereen achter het stuur plaatsnemen. Het laatste stuk rijdt u in konvooi. Zeer geschikt als afdelingsuitje. Leuk aandenken aan het einde van de puzzeltocht met lelijke Eenden is de groepsfoto.

Offerte aanvragen

 Ducktrail a

Ducktrail 2

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.