Terug naar overzicht

Met de touringcar brengen we u naar Den Bosch voor de start van het programma.

In één van de gezellige restaurants in de Bossche binnenstad begint uw uitje. U geniet hier samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. U kiest hier een lekker drankje bij. 

Rondvaart in Den Bosch

Hierna gaat u samen varen. Den Bosch heeft één van de meest originele rondvaarten van Nederland. U vaart namelijk deels ónder de huizen door! Een heel bijzondere ervaring. U passeert meerdere van deze onderdoorgangen. Als u een stukje verder bent is het alsof u een kathedraal binnenvaart, compleet met spitse bogen. Verbaas u over het contrast tussen de drukke stad en de stilte op het water. Als u op de rivier de Dommel komt is het ineens een heel andere rondvaart; geen smalle gracht maar en brede rivier, en een weids uitzicht. Bij binnenkomst in de stad vaart u wederom onder de huizen door, maar omdat u echt een rondje vaart ziet u niet tweemaal hetzelfde. Een unieke en afwisselende rondvaart!

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel voor het hoofdgerecht. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Den Bosch

Samen met de gids loopt u een speciaal uitgestippelde route door het historisch hart van Den Bosch. Tijdens deze wandeling komt een aantal highlights aan bod. In Den Bosch kun je niet om de imposante kathedraal St. Jan heen. Maar Den Bosch heeft meer te bieden; de gezellige Grote Markt met de vele restaurants en het bijzondere stadhuis bijvoorbeeld. Maar er is ook aandacht voor veel mooie straatjes en onontdekte steegjes waar u leuke verhalen over hoort over zowel heden als verleden. De stadswandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook in het derde restaurant heeft men een gezellige plek voor u vrijgehouden. Hier kunt u nog eens napraten over deze leuke avond. Ondertussen geniet u van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

 Offerte aanvragen

happenstappenvarendenbosch

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.