Terug naar overzicht

 Met de tourincar brengen wij u naar Scheveningen.

Stage Entertainment Nederland presenteert in samenwerking met Disney Theatrical Productions, vanaf 18 september 2021, Disney’s ALADDIN in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en prinses Jasmine is al jaren een wereldwijd succes. Een groots theaterspektakel vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

Bekend is geworden dat Jonathan Vroege (The Lion King) Aladdin gaat spelen.    

Stanley Burleson wordt de iconische Geest in de lamp met een vlotte babbel. Een rol die hem op het lijf is geschreven met veel dans en humor. Voor Keoma Aidhen komt een grote wens uit, zij speelt Jasmine, de jonge prinses die graag de wereld buiten de beklemmende paleismuren wil ontdekken.

De musical ALADDIN is gebaseerd op de succesvolle animatiefilm van The Walt Disney Pictures uit 1992. In een duizelingwekkend tempo wordt het publiek meegenomen in het overweldigende verhaal vol romantiek, vriendschap en verraad. De Amerikaanse toneelschrijver Chad Beguelin schreef het script voor Disney's Aladdin, Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits als ‘A Whole New World’, ‘Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’. De muziekteksten zijn geschreven door Howard Ashman en Tim Rice. Erik van Muiswinkel vertaalde het script en de liedjes.

De musical is in het nederlands gesproken en ook toegangelijk voor mensen met een beperking.

 Offerte aanvragen

Aladdin musical

Aladdin 2

aladdin 4

Aladdin 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.