Terug naar overzicht

Met de tourincar brengen wij u naar Biddinghuizen.

In de middag vertrekken we vanaf uw locatie om naar Walibi Holland af te reizen. Bij aankomst verzorgen wij het standaard entree tot Halloween Fright Nights.

NO ONE CAN HEAR YOU…
Zombies in verre staat van ontbinding, kinky meesteressen, kapitein Blackbeard met zijn moordlustige bemanning en Eddie de Clown zorgen voor een overdosis ongekende horror tijdens het beste en meest gruwelijke evenement van Europa: Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Uw grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid. U schreeuwt om hulp, maar guess what: no one can hear you…

Baan je een weg door het park. Onverwachte scares, een unieke 1-op-1-ervaring in Psychoshock: Outbreak, de geheel nieuwe walkthrough Wicked Woods, bizarre plottwists in Campsite of Carnage en nog veel meer...

Je bent nergens veilig, het park is één grote scare zone... Zelfs een aantal attracties zijn geheel in Halloween-stijl. Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in oktober zijn de Halloween Fright Nights in Walibi. Op deze dagen is het park geopend van 10.00 – 23.00 uur en verandert om 18.00 uur de sfeer in het park naar Halloween. Voor de exacte data kunt u contact opnemen met ons team.

Omstreeks 22.00 uur keren we huiswaarts om tegen middernacht terug te keren bij uw locatie. Tijden zijn aan te passen naar uw wens.

Op zoek naar een spannend bedrijf- of personeelsuitje? Halloween Fright Nights?! Al jaren een succes tijdens de Halloween periode. Walibi Holland verandert in het engste park van Nederland tijdens de maand oktober. Geniet met uw personeelsvereniging of bedrijf van dit enerverende uitje.

 

 

 

Offerte aanvragen

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.