Terug naar overzicht

Met de tourincar brengen wij u naar Scheveningen.

De dag begint u in Scheveningen met koffie en een lekker gebakje of Zeeuwse bolus.

Hierna gaat u met de touringcar via een mooie route achter de duinen langs op weg naar IJmuiden. Bij aankomst in IJmuiden staat de koffietafel al klaar. Hiervandaan vertrekt u ook voor een rondvaart. De ''Haven & Noordzee'' - rondvaart is een educatieve en avontuurlijke vaartocht door de havens van IJmuiden en bij gunstig weer langs de Noordezeekust. De schipper geeft tijdesn de vaart een toelichting over het reilen en zeilen in de betreffende havens.

Deze vaartocht duurt 1,5 tot 2 uur en begint met het schutten door een van de sluizen. Daarna varen we naar de in aanbouw zijnde zeesluis, langs de Noordersluis en de in aanbouw zijnde zout/zoetwaterkering. De tocht gaat verder langs de reservedeur van de Noordersluis, langs de nieuwe zeesluis en middensluis, om via een van de schutsluizen terug te varen naar de afmeerplek.

Na de rondvaart gaat u een bezoek brengen aan het Zee- en Havenmuseum. De vaste collectie van het museum geeft een beeld van de ontwikkelingen en maritieme activiteiten in de IJmond, vroeger en nu. 

Het IJmuider Zee- en Havenmuseum toont de geschiedenis en ontwikkeling van het Noordzeekanaal en IJmuiden, visserij en maritieme activiteiten zoals sleepvaart, reddings- en Loodswezen en industrie in en rondom IJmuiden.

Na een dag lekker uitgewaaid te zijn vertrekt de touringcar richting het diner adres, waar een heerlijke maaltijd voor u wordt geserveerd.

 Offerte aanvragen

ijmuiden

ijmuiden 1

ijmuiden 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.