Terug naar overzicht

 Met de tourincar brengen we u naar Pieterburen.

Een hele dag genieten van alles wat het waddendorp Pieterburen en het Wad te bieden heeft. Behalve dat je gaat genieten van de mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur, en met een beetje geluk zeehonden in het wild, zal je in de watten worden gelegd met een uitgebreide lunch en 3-gangen diner.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloopgevoel.

Bij de Wadloopwinkel kan je eventueel wadloopschoenen huren en de andere wadloopspulletjes kopen. Vervolgens kom je nog meer in de stemming door een korte film die bij de Après-Wad bar draait over de te lopen wadlooptocht. Hier staat ook koffie/ thee met appelgebak klaar en zijn er toilet mogelijkheden.

Maak deze dag compleet met een bezoekje aan Zeehondencreche Pieterburen. Pieterburen is een opvangcentrum voor voor zeehonden in Nederland, gevestigd in het Groningse dorp Pieterburen. Het heette ooit zeehondencrèche omdat het vooral jonge verweesde jongen opving.

Je kan natuurlijk niet op een lege maag gaan wadlopen, daarom hebben wij een uitgebreide lunch voor jullie klaar staan bij restaurant Waddengenot.

Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Bij terugkomst in het waddendorp Pieterburen kan je de eventuele gehuurde wadloopschoenen weer inleveren. Je kan dan kiezen voor een diner/BBQ of warm- en koud buffet bij restaurant Waddengenot, maar je kan er ook voor kiezen om op de terugweg ergens eek stop te maken bij een leuk restaurant. zodat je niet lang meer in de touringcar hoeft te zitten na het diner.

Het is goed om te weten dat de minimale leeftijd voor deze tocht 9 jaar is (minimale lenge 1,30.)

 

Na een lange dag brengen wij iedereen moe maar voldaan weer netjes thuis met onze touringcar.

Wadlopen 1

Pieterburen 1

Wadlopen 2

Pieterburen 3

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.