Arrangementen

Wilt u een gezellig dagje uit met uw vereniging, hieronder hebben we een aantal arrangementen opgenomen. Zit er niets tussen, neem dan contact op met afdeling verkoop onder 0183 - 441369. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Onze dagtochten zijn al vanaf 25 personen te boeken. Is uw groep kleiner neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

 

Zie hier een greep uit onze mogelijkheden:

Op 16 februari 2019 gaat het grootste vriendinnenfeest van Nederland weer van start: de Huishoudbeurs! Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan exposanten, artiesten, workshops, nieuwe producten en scherpe beursaanbiedingen.

Prijs: 67,50

Op 22 mei 1948 startten de twee oude schoolkameraden, Piet Knoester en Wim Tertoolen DierenPark Amersfoort (toen nog als DierenPark Birkhoven).

Prijs: 69,00

In het mooie Gouda fietst iedere ochtend voor 06.00 uur de beroemdste koekjesbakker van de stad naar zijn werk. De familie Punselie bakt al stroopkoekjes sinds 1872! Dat moet je in Gouda gewoon gezien hebben...

Prijs: 69,00

Op de kop van het Lange Voorhout in Den Haag staat een klein 18e eeuws paleisje dat tegenwoordig gewijd is aan het werk van M.C. Escher (1898 – 1972). De Nederlandse graficus die water omhoog laat stromen, vogels in visser verandert en handen elkaar laat tekenen. Naast bewonderen kunt u zich hier ook verwonderen. Escher weet jong en oud te boeien met zijn wonderlijke wereld. Zijn fantasierijke constructies, die in werkelijkheid onmogelijk gebouwd kunnen worden, zijn een spel van gezichtsbedrog en perspectief.

Prijs: 60,00

Vanaf half april tot half mei is het Tulpeninformatiecentrum open tijdens de tulpenbloei.

Prijs: 61,50

De Keukenhof is open van 21 maart tot en met 19 mei 2019. Het thema dit jaar is 'Flower Power'. 

Prijs: 50,00

De officiele opening van het aspergeseizoen vindt plaats op vrijdag 5 april 2019. Het aspergeseizoen eindig traditiegetrouw op 24 juni (Sint Jan).

Prijs: 65,00

Achter de Noorderkerk in Spakenburg bevindt zich het Klederdracht- en Visserijmuseum. De Collectie van dit museum bevat meer dan 120 poppen die de historie en tradities uit de klederdracht laten zien. Ook zijn er zo'n 20 modellen tentoongesteld van botters. Er zijn miniatuuropstelling van lokale dorpstafereeltjes.

Prijs: 38,00
Prijs: 68,00

Het streekmuseum De Meestoof is ondergebracht in het voormalige gemeentehuis van Sint- Annaland en opgericht in 1973, net het idee om het culturele erfgoed van Tholen en Sint Philipsland tentoon te stellen. Naast de vaste collectie zijn er ieder jaar wisselende exposities.

Iedere vrijdagochtend van april t/m september liggen op het Waagplein in Alkmaar de goudgele kazen rij aan rij opgestapeld. De kaasdragers rennen af en aan met de kazen op hun berries, om ze te laten wegen op de weegschaal. 

Prijs: 64,00

In het hart van Langenboom ligt het grootste Nederlandse museum in zijn soort waar op een oppervlakte van 5200 m2 duizenden nostalgische en technische gebruiksvoorwerpen en machines bijeen zijn gebracht door Wim van Schayik.

Prijs: 62,50

In de ochtend brengt u een bezoek aan het Boerenbondmuseum. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak en vervolgens krijgt u een rondleiding door het museum. In dit museum kunt u zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900.

Midden tussen de rozenvelden ligt in Haps Het Roozenhuys. Dit sfeervol huis zal u eerst bezoeken en na de lunch maakt u een rondvaart over de Maas.


 

Rozen en Radijs is een familiebedrijf gelegen in de Haarlemmermeer te Burgerveen. Al generaties lang kweekt de familie Vis rozen in talloze variëteiten.

 

Voor de lunch brengt u een bezoek aan het Borduurmuseum in Barneveld. Borduren lijkt misschien wat ouderwets, maar Borduurmuseum 'Het losse steekje' brengt bezoekers graag op andere gedachten. Na de lunch gaat u naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren daar jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen. Het thema in 2018 is Hollandse Meesters

In de ochtend bezoekt u na een bakje koffie of thee het Airborne Museum. Na de lunch gaat u naar de Passiflorahoeve in Harskamp.

De dag begint u met een rondvaart in Amsterdam door de Amsterdamse grachten. Na de koffietafel gaat u met de touringcar richting de Molen van Sloten & Kuiperijmuseum ook in Amsterdam. De dag sluit u af met een overheerlijk diner.

Wil jij weten hoe ambachtelijk brood gebakken wordt? Kom dan naar het Kempisch Bakkerijmuseum! In dit sfeervolle museum kun je zien hoe door echte bakkers gebakken wordt. Je kunt hier het hele proces van brood maken volgen en meedoen. Na de lunch gaat u een spectaculaire rondrit maken met de Duinexpress door de Loonse- en Drunense duinen.  


Tijdens deze dag leert u de Hoeksche Waard kennen en ontdekt u het kleinste bewoonde eiland van Nederland. Vol natuur, weidsheid, rust en wildernis. Beleef de weemoed in de Oude Polder, begroet onverstoorbare grazers op de slikken in het Haringvliet. Ervaar het unieke Tiengemeten van Rien Poortvliet.

Prijs: 55,00

Bij Brasserie KriebelZ in Terwolde begint u de dag met koffie en gebak. Aansluitend gaat u onder leiding van een gids een prachtige rondrit maken door de omgeving.

Prijs: 69,00

Het lijkt alsof de tijd stil gestaan heeft in museumboerderij Mariahoeve. Nadat de laatste bewoonster in 2003 overleed, is de boerderij een museum geworden.