Zoeken

Leerlingenvervoer

Zwaluw Reizen heeft ruime ervaring in het vervoeren van leerlingen voor allerlei doeleinden; leerlingenvervoer is een specialiteit van ons. Zo rijden we vaak scholen voor schoolreisjes in het basisonderwijs en excursies voor het voortgezet onderwijs. Ook voor werkweken kunt u bij ons terecht.

Omdat we een breed wagenpark hebben met daarin 2 dubbeldekkers kunnen we altijd passend leerlingenvervoer aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast het vervoer denken wij ook graag mee over de invulling van uw schoolreis en kunnen wij entrees en locaties regelen. Vaak hebben wij met locaties scherpe prijsafspraken waar u ook van profiteert.Bekijk de arrangementen voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs hieronder. Op deze website vindt u een aantal ideeën voor een schoolreis. Wanneer u ergens anders heen wilt, is dat ook geen probleem. Wij regelen het voor u! 

 

Daarom leerlingenvervoer bij Zwaluw Reizen

Op pad gaan met een grote groep leerlingen, is al een uitdaging op zich. Het vereist een goede organisatie, voorbereiding en is een grote verantwoordelijkheid. Dat snappen wij bij Zwaluw Reizen maar al te goed. Door uw leerlingenvervoer door ons te laten regelen, zal de reis voor iedereen al een feestje zijn. Zo zijn onze bussen comfortabel, schoon en veilig. Het personeel, dat voorafgaand, tijdens en na de opdracht goed contract met u houdt, is altijd erg betrokken bij uw reis én uw leerlingen. 

Waar u zich géén zorgen om hoeft te maken:

  • Het regelen van meerdere auto's
  • En chaffeurs
  • Hoge benzinekosten 
  • Parkeerkosten 
  • De veiligheid van uw leerlingen 

Waar u zich wél mee bezig moet houden: 

  • Waar gaan we naartoe?

 

Basisschool arrangementen                                Voortgezet onderwijs arrangementen

 

Vervoersovereenkomst

Heeft u per schooljaar regelmatig of vaak busvervoer nodig dan is het wellicht interessant om een vervoersovereenkomst af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van vervoer en dat tegen aantrekkelijker tarieven en kortingen. Deze tarieven zijn vooraf overeengekomen dus weet u altijd waar u aan toe bent. 

Wilt u meer informatie over een vervoersovereenkomst neem dan direct contact met ons op.

 

Vraag direct een offerte aan