Zoeken

Leerlingenvervoer

Zwaluw Reizen heeft ruime ervaring in het vervoeren van leerlingen voor allerlei doeleinden, leerlingenvervoer is een specialiteit van ons. Zo rijden we vaak scholen voor schoolreisjes in het basisonderwijs en excursies voor het voortgezet onderwijs. Ook voor werkweken kunt u bij ons terecht.

Omdat we een breed wagenpark hebben met daarin 2 dubbeldekkers kunnen we altijd passend leerlingenvervoer aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast het vervoer denken wij ook graag mee over de invulling van uw schoolreis en kunnen wij entrees en locaties regelen. 

Op deze website vindt u een aantal ideeën voor een schoolreis, maar wilt u ergens anders heen, geen probleem wij regelen het voor u. Vaak hebben wij met locaties scherpe prijsafspraken waar u ook van profiteert.

 

Basisschool arrangementen                                Voortgezet onderwijs arrangementen

 

Vervoersovereenkomst
Heeft u per schooljaar regelmatig of vaak busvervoer nodig dan is het wellicht interessant om een vervoersovereenkomst af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van vervoer en dat tegen aantrekkelijker tarieven en kortingen. Deze tarieven zijn vooraf overeengekomen dus weet u altijd waar u aan toe bent. 

Wilt u meer informatie over een vervoersovereenkomst neem dan direct contact met ons op.

 

Vraag direct een offerte aan