Zoeken

Leerlingenvervoer

Zwaluw Reizen heeft ruime ervaring in het vervoeren van leerlingen voor allerlei doeleinden; leerlingenvervoer is een specialiteit van ons. Zo rijden we vaak scholen voor schoolreisjes in het basisonderwijs en excursies voor het voortgezet onderwijs. Ook voor werkweken kunt u bij ons terecht. 

 

Altijd een passend aanbod

Omdat we een breed wagenpark hebben met daarin 2 dubbeldekkers, kunnen we altijd passend schoolvervoer aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast het vervoer denken wij ook graag mee over de invulling van uw schoolreis en kunnen wij entrees en locaties regelen. Vaak hebben wij met locaties scherpe prijsafspraken waar u ook van profiteert. Bekijk de arrangementen voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs hieronder. Op onze website vindt u een aantal ideeën voor een schoolreis. Wanneer u ergens anders heen wilt, is dat ook geen probleem. 

 

Daarom leerlingenvervoer bij Zwaluw Reizen

Op pad gaan met een grote groep leerlingen, is al een uitdaging op zich. Het vereist een goede organisatie, voorbereiding en is een grote verantwoordelijkheid. Dat snappen wij bij Zwaluw Reizen maar al te goed. Door uw vervoer door ons te laten regelen, zal de reis voor iedereen al een feestje zijn. Zo zijn onze bussen comfortabel, schoon en veilig. Het personeel, dat voorafgaand, tijdens en na de opdracht goed contract met u houdt, is altijd erg betrokken bij uw reis én uw leerlingen. 

 

Waar u zich géén zorgen om hoeft te maken

Bij het regelen van vervoer voor meerdere personen, zijn er altijd een aantal zaken om rekening mee te houden. Wanneer u uw vervoer bij ons regelt, komen al deze 'zorgen' te vervallen. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken om het regelen van meerdere auto's én bijkomende nodige chauffeurs. Daarnaast vermijd u hoge benzinekosten en parkeerkosten. Bovendien staat de veiligheid en het gemak en comfort van u en uw leerlingen bij ons voorop. Altijd

 

Waar u zich wél mee bezig moet houden

"Waar gaan we naartoe?" Gelukkig willen wij u daar graag een handje bij helpen. Bekijk hieronder onze arrangementen voor het basis- en voortgezet onderwijs. Onze uitstapjes en arrangementen bevatten een mix van cultuur, natuur, educatie en hoofdzakelijk natuurlijk amusement. Staat uw trip er niet bij? Wij helpen u graag

 

Basisschool arrangementen                                Voortgezet onderwijs arrangementen

 

Vervoersovereenkomst

Heeft u per schooljaar regelmatig of vaak busvervoer nodig? In dat geval is het wellicht interessant om een vervoersovereenkomst af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van vervoer en dat tegen aantrekkelijker tarieven en kortingen. Deze tarieven zijn vooraf overeengekomen dus weet u altijd waar u aan toe bent. Of het nu gaat om dagreisjes, schoolkampen of op en neer naar zwem- en sportactiviteiten, met een dergelijke overeenkomst zit u altijd 'safe'. Letterlijk en figuurlijk!

Wilt u meer informatie over een vervoersovereenkomst neem dan direct contact met ons op.

 

Vraag direct een offerte aan