Zoeken

Zakelijk vervoer

Heeft u opdracht gekregen tot het organiseren van een dag uit met uw klanten of wilt u uw werknemers een dag mee uit nemen, dan heeft Zwaluw Reizen voor uw het juiste vervoermiddel. Zwaluw Reizen weet haar zakelijke klanten tot volle tevredenheid te bedienen. Wij hebben ruime ervaring in werknemersvervoer, pendeldiensten, vipvervoer, evenementenvervoer en congresvervoer.  Ook vervoeren de chauffeurs van Zwaluw Reizen uw gasten en werknemers door het hele land met representatieve touringcars.

Ons wagenpark
In het wagenpark van Zwaluw Reizen hebben we naast comfortabele en stijlvolle standaard touringcars ook een VIP touringcar. Deze VIP touringcar is uitgerust met een ronde vergaderopstelling achterin. Ook zijn alle stoelen voorzien van luxe leren bekleding. Met deze touringcar maakt u absoluut indruk bij uw klanten en personeel en wordt u comfortabel vervoert naar uw bestemming.

Personeelsuitje organiseren
Wij kennen de leukste bestemmingen in Nederland voor uw personeelsuitje. Uw wens vertalen wij in passende suggesties en deskundig advies. Wij verzorgen complete arrangementen inclusief toegang, vervoer, lunch en diner. Met onze kennis en ervaring erbij wordt het voor u gemakkelijk om een aantrekkelijk personeelsuitje te organiseren dat iedereen zal aanspreken.