Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

De winnaar van de Facebookactie: Win 2 kaartjes inclusief vervoer naar de Huishoudbeurs is bekend.

Krista Hobo van harte gefeliciteerd met je prijs! Wil je contact met ons opnemen op 0183-441369 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen hartelijk bedankt voor het liken en delen. U kunt zich nog inschrijven om voordelig mee te gaan met de bus, zie hiervoor onderstaande link.

Informatie en inschrijven Huishoudbeurs

 

Honderdste verjaardag in de bus

Onze chauffeur Wilma Verstoep is naast parttime buschauffeur ook parttime activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. Daar ontmoette ze de heer Dekker, ook wel Ome Piet genoemd. Wilma vertelde: ''Ome Piet was altijd belangstellend, hij vraagt bijvoorbeeld: 'hoeveel liter diesel heb je nu verbruikt in 5 dagen naar het Sauerland'? Of 'wat doe je als je in een smal straatje komt''' De heer Dekker was truckchauffeur, ook heeft hij gevaren. Wilma kreeg hierdoor al snel een bijzondere klik met de heer Dekker.

De heer Dekker moest nog niet zo lang geleden opgenomen worden op de verpleegafdeling Parkstaete in Dordrecht. Omdat hij slechtziend en slechthorend is en bijna 100 jaar zou worden had Wilma zoiets van; de heer Dekker moet weer veilig en vertrouwd terug naar zijn kamer in De Stolpe en niet overgeplaatst worden naar een vreemd verpleeghuis. Wilma heeft dit besproken met diverse medici en met behulp van hulptroepen, vier dames uit de kerk, is dat gelukt! 

 Vrijdag 27 oktober werd de heer Dekker 100 jaar! Wilma had in overleg met onze directeur Huib Elshout een bijzonder verjaardagscadeau geregeld voor de heer Dekker. Een bustocht naar zijn geboorteplaats Hardinxveld-Giessendam. De heer Dekker was zichtbaar onder de indruk van het bijzondere verjaardagscadeau toen hij voorzichtig naar de bus liep! 

Piet Dekker

 

Nieuw: Reizen voor Groepen

Met trots presenteren wij ons nieuwste product: Reizen speciaal voor grotere groepen.

foldervoorkant

Wij hebben met veel zorg en aandacht een selectie gemaakt van de beste bestemmingen, de leukste activiteiten en de interessantste bezienswaardigheden en die gecombineerd tot compleet verzorgde reizen voor groepen.

U hoeft alleen nog maar te gaan genieten!

Op vakantie gaan met Zwaluwreizen betekent op vakantie gaan zonder zorgen. En dat niet alleen voor u, maar voor uw hele groep! Onze reizen zijn namelijk inclusief comfortabele hotels, alle maaltijden, vervoer met luxe touringcar en entreegeld voor activiteiten en rondleidingen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken, u geniet slechts!

Een andere wens?

Zwaluw Reizen kent de wegen en stelt ook graag een aparte reis voor u samen. Heeft u ideeën voor een alternatieve invulling van de reis of zelfs een alternatieve bestemming? Vanaf 30 personen maken wij uw groepsreis ook volledig op maat! Zo maakt u een unieke reis, perfect afgestemd op de eisen en wensen van uw groep. Neem contact op met een van onze medewerkers en zij maken kosteloos een vrijblijvend een offerte voor u.

Wij wensen u veel plezier toe bij het uitzoeken van een reis en wij verwelkomen u graag op een van onze reizen!

Bekijk hier alvast een greep uit de mogelijkheden!

Nieuwe groepsdagtochten catalogus toegevoegd!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe groepsdagtochten catalogus. We hebben weer mooie dagtochten voor u geselecteerd die te boeken zijn voor groepen vanaf 30 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop onder het telefoonnummer 0183-441369 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

dagtochten-Zwaluw-reizen

Onze VIP touringcar

Binnen onze brede wagenpark hebben wij een VIP touringcar die beschikt over alle extra's die u mag verwachten van een VIP touringcar. Als u deze touringcar binnen stapt valt gelijk de prachtige zwart met rode leren (zeer comfortabel) stoelen op en achterin de ronde vergaderzit. Verder beschikt deze touringcar over een toilet en een bar. De VIP touringcar heeft 36 zitplaatsen en is uitermate geschikt voor allerlei zakelijke doeleinden, maar deze touringcar misstaat ook niet bij bruiloften.

 

VIP touringcar vergaderzit       VIP touringcar ronde vergaderzit       

Wilt u meer informatie neem dan hier contact met ons op of bel ons op 0183-441369! 

Vraag direct een offerte aan

FC Den Bosch naar Glasgow

FC Den Bosch 1De supportersvereniging van FC Den Bosch is vorige week naar Glasgow afgereisd om hun eerste eftal aan te moedigen tegen Celtic. Helaas hebben ze met 2-0 verloren maar het was een reis om nooit te vergeten.

Wij hebben naast het vervoer ook de overtocht en het hotel geregeld. Vandaag kregen we deze geweldige resensie...

"Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor echt een geweldige reis, ik denk voor velen wellicht de mooiste reis uit hun leven.Wat voornamelijk ontzettend geweldig was was de keuze die jullie hebben gemaakt voor het hotel in Schotland.

Want toen wij kwamen voorrijden bij dit hotel bleek dat hier ook alle mensen van FC Den Bosch hun overnachting hadden (dus spelers,
technische staf, directie, sponsoren noem maar op).

Echt een onvergetelijke reis waarvan zelfs een verslag is gekomen op Omroep Brabant."

Heel graag gedaan Supportersvereniging FC Den Bosch!

FC Den Bosch

Ons vlaggenschip

Graag willen wij ons "vlaggenschip" binnen ons wagenpark onder uw aandacht brengen, de Mercedes Setra met 84 zitplaatsen. Deze bus hebben we alweer een aantal jaar binnen ons wagenpark, maar blijft met zijn robijnrode kleur en geblindeerde ramen een plaatje om te zien. Naast het mooie exterieur heeft deze touringcar ook een prachtige interieur en is uitgerust met alle gemakken die u mag verwachten van een luxe touringcar. Bovendien beschikt hij over een zuinige Euro 5 motor.

Naast deze dubbeldekker hebben we binnen ons wagenpark nog 2 andere dubbeldekker bussen, namelijk één met 78 zitplaatsen en één met 87 zitplaatsen. En vergeet natuurlijk niet onze 14 andere luxe touringcars met verschillende capaciteiten. 

Bus dubbeldekker 84 personen huren       Chauffeur dubbeldekker huren      

 bus voor kantoor dubbeldekker huren

Wilt u meer informatie neem dan hier contact met ons op of bel ons op 0183-441369! 

Vraag direct een offerte aan

Pagina 1 van 3