Coronavirus

De laatste persconferentie aangaande het coronavirus riep ook bij de touringcarsector vragen op. Er komt versoepeling maar wat dit voor reizen per touringcar inhoudt is nog niet helemaal duidelijk. We gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen en ons beleid wordt hierop aangepast. Met ingang van 1 juni hopen wij dezelfde regels te kunnen hanteren als in het OV, dus maximaal 30 passagiers en dragen van mondkapjes verplicht en vanaf 1 juli tot een nader te bepalen datum: per touringcar het normale aantal passagiers en dragen van een mondkapje verplicht.

Uw geboekte rit(ten)
Wij begrijpen dat onze klanten hun geboekte rit willen annuleren en wij bieden hen ook de gelegenheid om de rit te verplaatsen naar een latere datum dit jaar. Wel hanteren wij de vervoer- en reisvoorwaarden van de KNV welke onze klanten bij de overeenkomst ontvangen. Wij doen ons uiterste best om coulant om te gaan met annuleringen maar helaas zijn er kosten voor de klanten omdat wij ons bestaansrecht willen houden. Mocht u uw rit willen verplaatsen naar 2021 dan dient u rekening te houden met een nog nader (door rekeninstituut Panteia NEA) vast te stellen indexering.

Voorzorgsmaatregelen
Het reizen per touringcar is nog steeds mogelijk. Wij nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen en volgen consequent de actuele richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit betekent dat onze voertuigen extra worden gereinigd na elke gereden rit. Tevens neemt de chauffeur gepaste afstand tot zijn klanten en mogen de eerste rijen zitplaatsen rechts en links in de bus niet worden gebruikt. Door het besloten karakter van het reizen met uw eigen gezelschap kunnen wij vooraf de risico’s verkleinen door voor vertrek vast te stellen dat er geen gezondheidsklachten zijn bij de mensen van uw gezelschap. Aan een ieder wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers is voor ons het belangrijkst!

Samengevat betekent dit dat we streven naar de volgende fases:
Tot 1 juni: de huidige regels blijven van kracht; alleen noodzakelijke reizen met inachtneming van de 1,5 meter regel. Dit houdt in dat circa 0% van de totale vervoerscapaciteit van een touringcar benut kan worden.
1 juni – 1 juli: max. 30 personen per touringcar. Dragen van mondkapjes verplicht.
Vanaf 1 juli tot een nader te bepalen datum: normale aantal passagiers per touringcar. Dragen van mondkapjes is verplicht.
Deze fases zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en aanpassingen van overheidsmaatregelen.

Tot slot
Wij volgen nauwlettend alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wij zijn echter afhankelijk van het overheidsbeleid. Uiteraard staat de gezondheid van een ieder voorop!

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

De winnaar van de Facebookactie: Win 2 kaartjes inclusief vervoer naar de Huishoudbeurs is bekend.

Krista Hobo van harte gefeliciteerd met je prijs! Wil je contact met ons opnemen op 0183-441369 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen hartelijk bedankt voor het liken en delen. U kunt zich nog inschrijven om voordelig mee te gaan met de bus, zie hiervoor onderstaande link.

Informatie en inschrijven Huishoudbeurs

 

Honderdste verjaardag in de bus

Onze chauffeur Wilma Verstoep is naast parttime buschauffeur ook parttime activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. Daar ontmoette ze de heer Dekker, ook wel Ome Piet genoemd. Wilma vertelde: ''Ome Piet was altijd belangstellend, hij vraagt bijvoorbeeld: 'hoeveel liter diesel heb je nu verbruikt in 5 dagen naar het Sauerland'? Of 'wat doe je als je in een smal straatje komt''' De heer Dekker was truckchauffeur, ook heeft hij gevaren. Wilma kreeg hierdoor al snel een bijzondere klik met de heer Dekker.

De heer Dekker moest nog niet zo lang geleden opgenomen worden op de verpleegafdeling Parkstaete in Dordrecht. Omdat hij slechtziend en slechthorend is en bijna 100 jaar zou worden had Wilma zoiets van; de heer Dekker moet weer veilig en vertrouwd terug naar zijn kamer in De Stolpe en niet overgeplaatst worden naar een vreemd verpleeghuis. Wilma heeft dit besproken met diverse medici en met behulp van hulptroepen, vier dames uit de kerk, is dat gelukt! 

 Vrijdag 27 oktober werd de heer Dekker 100 jaar! Wilma had in overleg met onze directeur Huib Elshout een bijzonder verjaardagscadeau geregeld voor de heer Dekker. Een bustocht naar zijn geboorteplaats Hardinxveld-Giessendam. De heer Dekker was zichtbaar onder de indruk van het bijzondere verjaardagscadeau toen hij voorzichtig naar de bus liep! 

Piet Dekker

 

Nieuw: Reizen voor Groepen

Met trots presenteren wij ons nieuwste product: Reizen speciaal voor grotere groepen.

foldervoorkant

Wij hebben met veel zorg en aandacht een selectie gemaakt van de beste bestemmingen, de leukste activiteiten en de interessantste bezienswaardigheden en die gecombineerd tot compleet verzorgde reizen voor groepen.

U hoeft alleen nog maar te gaan genieten!

Op vakantie gaan met Zwaluwreizen betekent op vakantie gaan zonder zorgen. En dat niet alleen voor u, maar voor uw hele groep! Onze reizen zijn namelijk inclusief comfortabele hotels, alle maaltijden, vervoer met luxe touringcar en entreegeld voor activiteiten en rondleidingen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken, u geniet slechts!

Een andere wens?

Zwaluw Reizen kent de wegen en stelt ook graag een aparte reis voor u samen. Heeft u ideeën voor een alternatieve invulling van de reis of zelfs een alternatieve bestemming? Vanaf 30 personen maken wij uw groepsreis ook volledig op maat! Zo maakt u een unieke reis, perfect afgestemd op de eisen en wensen van uw groep. Neem contact op met een van onze medewerkers en zij maken kosteloos een vrijblijvend een offerte voor u.

Wij wensen u veel plezier toe bij het uitzoeken van een reis en wij verwelkomen u graag op een van onze reizen!

Bekijk hier alvast een greep uit de mogelijkheden!

Nieuwe groepsdagtochten catalogus toegevoegd!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe groepsdagtochten catalogus. We hebben weer mooie dagtochten voor u geselecteerd die te boeken zijn voor groepen vanaf 30 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop onder het telefoonnummer 0183-441369 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

dagtochten-Zwaluw-reizen

Onze VIP touringcar

Binnen onze brede wagenpark hebben wij een VIP touringcar die beschikt over alle extra's die u mag verwachten van een VIP touringcar. Als u deze touringcar binnen stapt valt gelijk de prachtige zwart met rode leren (zeer comfortabel) stoelen op en achterin de ronde vergaderzit. Verder beschikt deze touringcar over een toilet en een bar. De VIP touringcar heeft 36 zitplaatsen en is uitermate geschikt voor allerlei zakelijke doeleinden, maar deze touringcar misstaat ook niet bij bruiloften.

 

VIP touringcar vergaderzit       VIP touringcar ronde vergaderzit       

Wilt u meer informatie neem dan hier contact met ons op of bel ons op 0183-441369! 

Vraag direct een offerte aan

FC Den Bosch naar Glasgow

FC Den Bosch 1De supportersvereniging van FC Den Bosch is vorige week naar Glasgow afgereisd om hun eerste eftal aan te moedigen tegen Celtic. Helaas hebben ze met 2-0 verloren maar het was een reis om nooit te vergeten.

Wij hebben naast het vervoer ook de overtocht en het hotel geregeld. Vandaag kregen we deze geweldige resensie...

"Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor echt een geweldige reis, ik denk voor velen wellicht de mooiste reis uit hun leven.Wat voornamelijk ontzettend geweldig was was de keuze die jullie hebben gemaakt voor het hotel in Schotland.

Want toen wij kwamen voorrijden bij dit hotel bleek dat hier ook alle mensen van FC Den Bosch hun overnachting hadden (dus spelers,
technische staf, directie, sponsoren noem maar op).

Echt een onvergetelijke reis waarvan zelfs een verslag is gekomen op Omroep Brabant."

Heel graag gedaan Supportersvereniging FC Den Bosch!

FC Den Bosch

Pagina 1 van 3