Verhuizing Zwaluw Reizen

Zwaluw Reizen gaat verhuizen

Verhuizen copy

Met ingang van 1 december 2020 verhuist Zwaluw Reizen naar Ammerzoden

Vanaf deze datum zijn wij volledig operationeel vanaf onze nieuwe locatie. 

 

Tevens zijn wij bereikbaar op ons nieuwe telefoonnummer 088-8182000

 

Ons nieuwe adres

Bernseweg 22a

5324 JW Ammerzoden

 

Coronavirus

Update 29 juni 2020

De persconferentie van premier Rutte op 24 juni jl. heeft duidelijkheid gegeven voor onze branche. Vanaf woensdag 1 juli mogen we weer met zo goed als normale bezetting gaan rijden.

Richtlijnen

In samenwerking met brancheorganisatie Busvervoer Nederland volgen wij de richtlijnen van het kabinet en RIVM.

Touringcarvervoer is besloten vervoer. Door het besloten karakter kunnen wij van tevoren risico’s verkleinen door net van tevoren vast te stellen dat er geen gezondheidsklachten zijn bij de te vervoeren passagiers.

Bij ritten met basisschoolkinderen (tot 13 jaar) kan vrijwel de volledige capaciteit van de touringcar gebruikt worden, zonder gebruik van mondkapje.

 • Basisschoolkinderen hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren.
 • De kinderen moeten wel 1,5 meter afstand bewaren tot de chauffeur.
 • De afstand die de kinderen tot leerkrachten / begeleiders moeten bewaren is geregeld in de onderwijsprotocollen.

Voor het overige vervoer (personen ouder dan 13 jaar) gelden de volgende richtlijnen:

 • Bij het instappen worden de handen gedesinfecteerd met de daarvoor aanwezige hand-dispensers.
 • Draag de hele rit een mondkapje.
 • Zorg ervoor dat u een ingevulde en ondertekende verklaring vervoer per touringcar heeft ingeleverd bij onze chauffeur vlak voor vertrek. Zie hiervoor verklaring bijlage 1 (hier te downloaden)
 • Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft.
 • Houd u aan de regels. De chauffeur bepaalt wat mag en wat niet mag. Houd een passagier zich niet aan de richtlijn, dan kan de chauffeur de toegang verbieden.
 • Volg de onderstaande regels voor het instappen en het uitstappen:
  • Stap in en stap uit via de middendeur.
  • Stap één voor één in en stap ook weer één voor één uit.
  • Blijf bij het instappen en uitstappen minstens de door de overheid geadviseerde afstand achter elkaar vandaan.
  • Loop bij het instappen zover mogelijk door en ga dan pas zitten.
  • Laat bij het uitstappen de passagiers die het dichtst bij de uitgang zitten het eerste uitstappen.
 • Loop niet door de touringcar, zodat u altijd zo ver mogelijk bij elkaar vandaan blijft.
 • Het toilet van de touringcar blijft tijdens de rit gesloten.

Zwaluw Reizen volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Wij zorgen ervoor dat de touringcars na elke rit worden gereinigd volgens het COVID19-schoonmaakprotocol.

Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

De winnaar van de Facebookactie: Win 2 kaartjes inclusief vervoer naar de Huishoudbeurs is bekend.

Krista Hobo van harte gefeliciteerd met je prijs! Wil je contact met ons opnemen op 0183-441369 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen hartelijk bedankt voor het liken en delen. U kunt zich nog inschrijven om voordelig mee te gaan met de bus, zie hiervoor onderstaande link.

Informatie en inschrijven Huishoudbeurs

 

Honderdste verjaardag in de bus

Onze chauffeur Wilma Verstoep is naast parttime buschauffeur ook parttime activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. Daar ontmoette ze de heer Dekker, ook wel Ome Piet genoemd. Wilma vertelde: ''Ome Piet was altijd belangstellend, hij vraagt bijvoorbeeld: 'hoeveel liter diesel heb je nu verbruikt in 5 dagen naar het Sauerland'? Of 'wat doe je als je in een smal straatje komt''' De heer Dekker was truckchauffeur, ook heeft hij gevaren. Wilma kreeg hierdoor al snel een bijzondere klik met de heer Dekker.

De heer Dekker moest nog niet zo lang geleden opgenomen worden op de verpleegafdeling Parkstaete in Dordrecht. Omdat hij slechtziend en slechthorend is en bijna 100 jaar zou worden had Wilma zoiets van; de heer Dekker moet weer veilig en vertrouwd terug naar zijn kamer in De Stolpe en niet overgeplaatst worden naar een vreemd verpleeghuis. Wilma heeft dit besproken met diverse medici en met behulp van hulptroepen, vier dames uit de kerk, is dat gelukt! 

 Vrijdag 27 oktober werd de heer Dekker 100 jaar! Wilma had in overleg met onze directeur Huib Elshout een bijzonder verjaardagscadeau geregeld voor de heer Dekker. Een bustocht naar zijn geboorteplaats Hardinxveld-Giessendam. De heer Dekker was zichtbaar onder de indruk van het bijzondere verjaardagscadeau toen hij voorzichtig naar de bus liep! 

Piet Dekker

 

Nieuw: Reizen voor Groepen

Met trots presenteren wij ons nieuwste product: Reizen speciaal voor grotere groepen.

foldervoorkant

Wij hebben met veel zorg en aandacht een selectie gemaakt van de beste bestemmingen, de leukste activiteiten en de interessantste bezienswaardigheden en die gecombineerd tot compleet verzorgde reizen voor groepen.

U hoeft alleen nog maar te gaan genieten!

Op vakantie gaan met Zwaluwreizen betekent op vakantie gaan zonder zorgen. En dat niet alleen voor u, maar voor uw hele groep! Onze reizen zijn namelijk inclusief comfortabele hotels, alle maaltijden, vervoer met luxe touringcar en entreegeld voor activiteiten en rondleidingen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken, u geniet slechts!

Een andere wens?

Zwaluw Reizen kent de wegen en stelt ook graag een aparte reis voor u samen. Heeft u ideeën voor een alternatieve invulling van de reis of zelfs een alternatieve bestemming? Vanaf 30 personen maken wij uw groepsreis ook volledig op maat! Zo maakt u een unieke reis, perfect afgestemd op de eisen en wensen van uw groep. Neem contact op met een van onze medewerkers en zij maken kosteloos een vrijblijvend een offerte voor u.

Wij wensen u veel plezier toe bij het uitzoeken van een reis en wij verwelkomen u graag op een van onze reizen!

Bekijk hier alvast een greep uit de mogelijkheden!

Nieuwe groepsdagtochten catalogus toegevoegd!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe groepsdagtochten catalogus. We hebben weer mooie dagtochten voor u geselecteerd die te boeken zijn voor groepen vanaf 30 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop onder het telefoonnummer 0183-441369 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

dagtochten-Zwaluw-reizen

Onze VIP touringcar

Binnen onze brede wagenpark hebben wij een VIP touringcar die beschikt over alle extra's die u mag verwachten van een VIP touringcar. Als u deze touringcar binnen stapt valt gelijk de prachtige zwart met rode leren (zeer comfortabel) stoelen op en achterin de ronde vergaderzit. Verder beschikt deze touringcar over een toilet en een bar. De VIP touringcar heeft 36 zitplaatsen en is uitermate geschikt voor allerlei zakelijke doeleinden, maar deze touringcar misstaat ook niet bij bruiloften.

 

VIP touringcar vergaderzit       VIP touringcar ronde vergaderzit       

Wilt u meer informatie neem dan hier contact met ons op of bel ons op 0183-441369! 

Vraag direct een offerte aan

FC Den Bosch naar Glasgow

FC Den Bosch 1De supportersvereniging van FC Den Bosch is vorige week naar Glasgow afgereisd om hun eerste eftal aan te moedigen tegen Celtic. Helaas hebben ze met 2-0 verloren maar het was een reis om nooit te vergeten.

Wij hebben naast het vervoer ook de overtocht en het hotel geregeld. Vandaag kregen we deze geweldige resensie...

"Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor echt een geweldige reis, ik denk voor velen wellicht de mooiste reis uit hun leven.Wat voornamelijk ontzettend geweldig was was de keuze die jullie hebben gemaakt voor het hotel in Schotland.

Want toen wij kwamen voorrijden bij dit hotel bleek dat hier ook alle mensen van FC Den Bosch hun overnachting hadden (dus spelers,
technische staf, directie, sponsoren noem maar op).

Echt een onvergetelijke reis waarvan zelfs een verslag is gekomen op Omroep Brabant."

Heel graag gedaan Supportersvereniging FC Den Bosch!

FC Den Bosch

Pagina 1 van 3