Zoeken

Honderdste verjaardag in de bus

Onze chauffeur Wilma Verstoep is naast parttime buschauffeur ook parttime activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. Daar ontmoette ze de heer Dekker, ook wel Ome Piet genoemd. Wilma vertelde: ''Ome Piet was altijd belangstellend, hij vraagt bijvoorbeeld: 'hoeveel liter diesel heb je nu verbruikt in 5 dagen naar het Sauerland'? Of 'wat doe je als je in een smal straatje komt''' De heer Dekker was truckchauffeur, ook heeft hij gevaren. Wilma kreeg hierdoor al snel een bijzondere klik met de heer Dekker.

De heer Dekker moest nog niet zo lang geleden opgenomen worden op de verpleegafdeling Parkstaete in Dordrecht. Omdat hij slechtziend en slechthorend is en bijna 100 jaar zou worden had Wilma zoiets van; de heer Dekker moet weer veilig en vertrouwd terug naar zijn kamer in De Stolpe en niet overgeplaatst worden naar een vreemd verpleeghuis. Wilma heeft dit besproken met diverse medici en met behulp van hulptroepen, vier dames uit de kerk, is dat gelukt! 

 Vrijdag 27 oktober werd de heer Dekker 100 jaar! Wilma had in overleg met onze directeur Huib Elshout een bijzonder verjaardagscadeau geregeld voor de heer Dekker. Een bustocht naar zijn geboorteplaats Hardinxveld-Giessendam. De heer Dekker was zichtbaar onder de indruk van het bijzondere verjaardagscadeau toen hij voorzichtig naar de bus liep! 

Piet Dekker

 

Actueel

Coronavirus

Coronavirus

25 mei 2020

De laatste persconferentie aangaande het coronavirus riep ook bij de touringcarsector vragen op. Er komt versoepeling maar wat dit voor reizen per touringcar inhoudt is nog niet helemaal duidelijk. We gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen en ons beleid wordt hierop aangepast. Met ingang van 1 juni hopen wij dezelfde regels te kunnen hanteren als in het OV, dus maximaal 30 passagiers en dragen van mondkapjes verplicht en vanaf 1 juli tot een nader te bepalen datum: per touringcar het normale aantal passagiers en dragen van een mondkapje verplicht.

Uw geboekte rit(ten)
Wij begrijpen dat onze klanten hun geboekte rit willen annuleren en wij bieden hen ook de gelegenheid om de rit te verplaatsen naar een latere datum dit jaar. Wel hanteren wij de vervoer- en reisvoorwaarden van de KNV welke onze klanten bij de overeenkomst ontvangen. Wij doen ons uiterste best om coulant om te gaan met annuleringen maar helaas zijn er kosten voor de klanten omdat wij ons bestaansrecht willen houden. Mocht u uw rit willen verplaatsen naar 2021 dan dient u rekening te houden met een nog nader (door rekeninstituut Panteia NEA) vast te stellen indexering.

Voorzorgsmaatregelen
Het reizen per touringcar is nog steeds mogelijk. Wij nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen en volgen consequent de actuele richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit betekent dat onze voertuigen extra worden gereinigd na elke gereden rit. Tevens neemt de chauffeur gepaste afstand tot zijn klanten en mogen de eerste rijen zitplaatsen rechts en links in de bus niet worden gebruikt. Door het besloten karakter van het reizen met uw eigen gezelschap kunnen wij vooraf de risico’s verkleinen door voor vertrek vast te stellen dat er geen gezondheidsklachten zijn bij de mensen van uw gezelschap. Aan een ieder wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers is voor ons het belangrijkst!

Samengevat betekent dit dat we streven naar de volgende fases:
Tot 1 juni: de huidige regels blijven van kracht; alleen noodzakelijke reizen met inachtneming van de 1,5 meter regel. Dit houdt in dat circa 0% van de totale vervoerscapaciteit van een touringcar benut kan worden.
1 juni – 1 juli: max. 30 personen per touringcar. Dragen van mondkapjes verplicht.
Vanaf 1 juli tot een nader te bepalen datum: normale aantal passagiers per touringcar. Dragen van mondkapjes is verplicht.
Deze fases zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en aanpassingen van overheidsmaatregelen.

Tot slot
Wij volgen nauwlettend alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wij zijn echter afhankelijk van het overheidsbeleid. Uiteraard staat de gezondheid van een ieder voorop!

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Reizen voor groepen

Reizen voor groepen

05 februari 2020
Wij hebben verschillende reizen op onze website gezet waar u zich individueel voor kunt inschrijven.  Klik hier om naar onze reizen pagina te gaan! 
Huishoudbeurs

Huishoudbeurs

17 december 2019
Huishoudbeurs 2020 is weer te boeken. Gaat u met ons mee?    Klik hier om te reserveren!
Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

01 februari 2019
De winnaar van de Facebookactie: Win 2 kaartjes inclusief vervoer naar de Huishoudbeurs is bekend. Krista Hobo van harte gefeliciteerd met je prijs! Wil je contact met ons opnemen op 0183-441369…