Zoeken

Zwaluw Reizen presenteert nieuw beeldmerk en website

zwaluwreizen-logo-pms-01Met gepaste trots presenteren wij u hierbij ons nieuwe beeldmerk en website. Het was een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

Visuele identiteit
Het nieuwe beeldmerk vervangt het huidige logo dat sinds jaren dienst deed. De visuele identiteit door bureau 'Van de Marketing' verbeeldt waar Zwaluw Reizen voor staat; eigentijds, maar ook betrouwbaar en gedegen. Het nieuwe logo wordt in robijn rood toegepast op alle uitingen. Rood is van nature een warme, activerende en krachtige kleur. Door het met een steunkleur te combineren ontstaat er rust en duidelijkheid in het logo. Hiervoor hebben we een donkere grijstint gekozen. Het nieuwe beeldmerk zal een prominentere plaats krijgen op de nieuwe touringcars.  

Met deze vernieuwde website kunnen wij u nog beter van dienst zijn door een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe informatie. Kortom een site met meer ambitie en mogelijkheden. Wij zien uit naar de toekomst en wij hopen u nog vele malen te begroeten in onze moderne touringcars.

Actueel

Reizen voor groepen

Reizen voor groepen

05 februari 2020

Wij hebben verschillende reizen op onze website gezet waar u zich individueel voor kunt inschrijven. 

Klik hier om naar onze reizen pagina te gaan! 

Huishoudbeurs

Huishoudbeurs

17 december 2019
Huishoudbeurs 2020 is weer te boeken. Gaat u met ons mee?    Klik hier om te reserveren!
Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

Winnaar Huishoudbeurs Facebookactie

01 februari 2019
De winnaar van de Facebookactie: Win 2 kaartjes inclusief vervoer naar de Huishoudbeurs is bekend. Krista Hobo van harte gefeliciteerd met je prijs! Wil je contact met ons opnemen op 0183-441369…
Honderdste verjaardag in de bus

Honderdste verjaardag in de bus

19 december 2017
Onze chauffeur Wilma Verstoep is naast parttime buschauffeur ook parttime activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis. Daar ontmoette ze de heer Dekker, ook wel Ome Piet genoemd. Wilma vertelde: ''Ome Piet was…