Zoeken

Onze waarden

Als medewerkers Zwaluw Reizen hebben we een aantal dingen met elkaar afgesproken over hoe wij werken binnen ons bedrijf. Dit noemen wij onze merkwaarden. Ze vormen ons DNA en geven ons richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers. Het is als het ware een belofte die we hebben afgelegd: zo willen wij met elkaar omgaan, en zo willen wij met onze klanten omgaan.

Betrouwbaarheid
Waarmaken van het gewenste resultaat dat is wat we nastreven. U kunt erop vertrouwen dat wij ons verantwoordelijk voelen. Voor ons is die betrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid. We komen onze afspraken na en tonen de toewijding en de integriteit die horen bij het gezonde bedrijf dat we zijn. Het is dé manier waarop we willen en kunnen werken.

Klantgericht
De tevredenheid van onze klanten is uitgangspunt in ons handelen. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons.

Flexibel
Geen klant is hetzelfde. Daarom denken we proactief met onze klanten mee om zodoende voor iedere klant maatwerk te leveren om onze klanten te ontzorgen. Zo bieden we de flexibiliteit die nodig is om onderscheidend te zijn en te blijven. Dat kan alleen met een flexibele instelling die zich uit in hele praktische zaken zoals een programmawijziging en bijvoorbeeld een capaciteitswijziging. Dit kan zomaar gebeuren weten we inmiddels uit ervaring.  

Open communicatie
Wij streven altijd naar een persoonlijke relatie met al onze klanten en onze medewerkers waarin alles bespreekbaar is. Wij geloven dat onze klantvriendelijkheid en service leiden tot duurzame en vruchtbare relaties. Klanten kunnen ons daarom altijd direct benaderen voor vragen. Graag zelfs!

Degelijk
Met Zwaluw Reizen kun je dus gerust een langdurige relatie aangaan. Onze authenticiteit vindt zijn oorsprong in onze jarenlange ervaring. Sinds 1926 doen we wat we beloven. Intern zowel als extern. De medewerkers binnen alle lagen van de organisatie zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.