Onze klanten

Zwaluw Reizen is trots op de samenwerking met haar klanten. Onze klantenkring is divers, we bedienen zowel grote organisaties als verenigingen. Dat maakt ons werk zo leuk. We zijn nieuwsgierig naar onze klanten en we vragen ons constant af hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn. We denken graag met ze mee. Zo investeren we in een langdurige relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. 

Hieronder vindt u een greep uit onze klantenkring en kunt u lezen wat zij over ons zeggen.

It's me

Schermafbeelding 2014-04-01 om 20.13.54"Sinds 2007 maken wij graag gebruik van de mogelijkheden en diensten die Zwaluw Reizen ons biedt bij het organiseren en uitvoeren van de diverse uitstapjes voor de leden van onze personeelsvereniging. Zij staan ons altijd met raad en daad terzijde bij onze binnen- en buitenlandse reisjes, waarbij hun kundige chauffeurs onderweg ook een prima rol als gastheer vervullen. Onze uitstapjes verlopen dan ook vrijwel vlekkeloos. Het ledenaantal van onze vereniging is sinds die tijd alleen maar gegroeid, waarbij de leden altijd met spanning en enthousiasme uitkijken naar de volgende activiteit. Als bestuur werken we dan ook graag samen met Zwaluw Reizen."

Kees van Maastricht
www.itsme.eu/en

Beter-uit Reizen en Drietour Reizen

BeterUit groepsvervoer

"Voor onze reizen verzorgt Zwaluw Reizen al vele jaren tot volle tevredenheid het busvervoer voor jongeren en senioren naar allerlei bestemmingen in Europa. Onze samenwerking is al die jaren gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen waarbij kwaliteit en veiligheid van de reizigers altijd bovenaan staan. Dit doen zij met vriendelijke en kundige chauffeurs, die onze doelgroep zeer goed begrijpen en kwalitatief prima materieel.

Kortom Zwaluw Reizen is een fijne samenwerkingspartner die ik u van harte kan aanbevelen voor binnenlandse reizen, maar zeker ook voor buitenlandse reizen."

Ernst-Jan van Keulen, Commercieel Directeur Beter-uit Reizen & Drietour Reizen
www.beter-uit.nl

 Seniorenwerk Giessen-Rijswijk

"Met de senioren van Giessen-Rijswijk gaan wij één keer per jaar een dagje uit. Dit doen we al heel wat jaren met een “Zwaluwbus” van Zwaluw Reizen uit Giessen. Voor het organiseren van een dagtocht ben je bij Zwaluw Reizen op het juiste adres. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en staan altijd open voor jouw ideeën wat de invulling van zo’n dagtocht betreft. Heb je zelf niet voldoende ideeën dan gaan de medewerkers graag voor je op zoek. Ook de chauffeurs die je tijdens de rit rondrijden zijn altijd goed gemutst en vriendelijk. Onderweg weten ze altijd leuke dingen te vertellen van de streek waar je langs komt rijden. Wij hopen nog vele jaren van de diensten van “De Zwaluw” gebruik te mogen maken, en zo de senioren van Giessen-Rijswijk een mooie dag aan te bieden." 

De commissie Seniorenwerk van Giessen-Rijswijk