Ons wagenpark

Zwaluw Reizen heeft de beschikking over een modern en breed wagenpark bestaand uit maar liefst 17 touringcars in de capaciteit van 21 tot 84 personen. Naast de touringcars hebben wij ook de beschikking over 9 taxi’s.

Voldoet aan alle moderne eisen
Al onze touringcars zijn up to date en beschikken over airconditioning, koffiebar, koelkast, cd-speler, dvdspeler, toilet (uitgezonderd onze 21-persoons touringcar) aan boord. Daarnaast worden onze touringcars goed onderhouden en schoon gemaakt. Vrijwel alle touringcars beschikken over een Euro 5 motor en voldoen daarmee ruim aan de Europese Milieu Norm. Onze nieuwste touringcars zijn zelfs uitgerust met een Euro 6 motor.

 

 

VIP touringcar

Binnen ons wagenpark hebben wij een heuse VIP touringcar die uitermate geschikt is voor het vervoeren van uw zakelijke relaties. Ook is het leuk deze touringcar in te zetten bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Het interieur van deze touringcar ziet er uit met zwart/rode leren stoelen en een ronde vergaderopstelling achterin. Deze touringcar beschikt ook over een Euro 5 motor.

Rolstoel touringcar

Ons wagenpark beschikt over twee touringcars met een speciale rolstoel lift die mensen in een rolstoel kunnen vervoeren. Het interieur van deze touringcars is zodanig om te bouwen dat er maximaal 15 mensen in een rolstoel vervoerd kunnen worden. Onze allernieuwste rolstoel touringcar heeft zelfs een toilet bovenin de touringcar, waardoor mensen die slecht ter been zijn ook naar het toilet kunnen.

Mini touringcar

Bent u niet met zo’n grote groep, maar wilt u wel per touringcar reizen dan hebben wij ook een zogenaamde mini touringcar voor 21 personen. Zo kunt u toch met elkaar reizen, zonder een heel grote touringcar.

Dubbeldekkers

Binnen ons wagenpark hebben wij drie dubbeldekker touringcars. Ideaal voor het vervoeren van grote groepen mensen. 

Het vlaggenschip onder deze touringcars, en van het hele wagenpark is onze Setra dubbeldekker uit 2011 met 84 zitplaatsen. De touringcar is van alle gemakken voorzien en is voor de passagier als de chauffeur een comfortabele vervoersmiddel. Deze touringcar beschikt over een Euro 5 motor.

Comfort touringcar

Naast de bijzondere touringcars hebben we ook veel comfort touringcars variërend in de capaciteit van 50 tot 62 personen. Al deze touringcars beschikken over een toilet en bar en zijn voorzien van airco. Kortom een comfortabele manier om met uw groep te reizen.