Arrangementen

Wilt u een gezellig dagje uit met uw medewerkers of collega’s, hieronder hebben we een aantal arrangementen opgenomen. Zit er niets tussen, neem dan contact op met afdeling verkoop onder 0183 - 441369. Onze medewerkers adviseren en helpen u graag met het uitwerken van een reis, geheel naar uw wensen en volledig op maat gemaakt, dit alles volgens het door u vooropgestelde budget.

Onze arrangementen zijn al vanaf 25 personen te boeken. Is uw groep kleiner neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Zie hier een greep uit onze mogelijkheden:

Rotterdam, World Port World City. De stad met een van de grootste havens ter wereld. Een mediagenieke metropool met een almaar groeiende skyline vol moderne architectuur. En het thuis ook van 600.000 Rotterdammers van meer dan 170 verschillende nationaliteiten, met ieder een eigen verhaal. Zij maken Rotterdam tot een bruisende en open stad, met veel ruimte voor nieuwe initiatieven. Wij hebben voor deze wereldstad een mooi arrangement voor u samengesteld waarin u de stad zelf kan ervaren.

Aankomst in Houyet in België. U gaat een tocht per kayak over de Lesse maken. De Lesse kruipt en slingert door een landschap van middeleeuwse kastelen, een natuurpark, prehistorische grotten, statige rotsen en niet te vergeten: de 2 watervallen; sensatie en plezier gegarandeerd, in alle veiligheid! 

Amsterdam, de hoofdstad van ons land met talloze bezienswaardigheden. In deze wereldstad is zoveel te zien dat het niet mogelijk is om alles in één dag te bezoeken. Toch hebben we een arrangement kunnen maken waar u in één dag de sfeer van Amsterdam kunt proeven.

 

Prijs: 59,95

Alpincenter Bottrop, het enige all inclusive skigebied te wereld! Beleef een sportieve dag op één van de meest bijzondere en inspirerende locaties in het Ruhrgebied: alpincenter Bottrop!

Prijs: 67,25

Een gezellig middagje golfen met uw collega's? Wij hebben in samenwerking met Golfpark Almkreek een leuk arrangement voor u samengesteld.