Meerdaagse reizen

Hieronder hebben we twee mogelijke programma’s opgenomen voor meerdaagse reizen met uw gezelschap. Uiteraard kunnen wij u ook aanbiedingen doen naar andere bestemmingen. Onze medewerkers denken graag met u mee hierover. U kunt ons bereiken onder het telefoonnummer 0183 - 441369.

Een stedentrip naar Parijs, wie wil dat nou niet? De Franse hoofdstad heeft veel te bieden. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea, haute couture, sfeervolle rommelmarkten en statige kathedralen. 
Een weekendje naar de stad van de liefde is zeer de moeite waard. Bezoek de Eiffeltoren, Het Louvre of maak een boottocht over de Seine. Een bezoek aan deze stad is onvergetelijk!

Keulen is een stad van uitersten, enerzijds vindt je er volop getuigen van een Middeleeuwse Rijn-Metropool, anderzijds is het een supermoderne stad met shops en shows, musea en beurzen, carnaval, concerten en Keuls bier. De meeste hoogtepunten liggen op wandelafstand van elkaar, wat een bezoek aan de stad gemakkelijk maakt. Ideale bestemming voor een origineel personeelsuitje. 

Voor een mooie reis hoeft u niet ver. Bij onze zuiderburen kunt u ook heerlijk genieten van een paar dagen er tussen uit met uw gezelschap. Wij hebben een mooi 5-daagse programma samengesteld om en nabij Blankeberge.