Terug naar overzicht

De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel, een geweldige herberg met boederij die hoort bij het naastgelegen klooster. In Brabant noemen ze een klooster ook wel een kluis. U maakt met Boer Geert een rondleiding over de kloosterboerderij in combinatie met een huifkartocht met oldtimer trekkers

In de ochtend brengt u een bezoek aan het Boerenbondmuseum. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak en vervolgens krijgt u een rondleiding door het museum. In dit museum kunt u zien en ruiken hoe het was op een boerderij anno 1900. Het biedt een unieke combinatie van bezienswaardigen, zoals het boerderijgedeelte met levende dieren zoals die waren gehuisvest rond 1900. Deze boerderij is typerend voor het Noord-Brabantse boerenbedrijf dat op zandgrond gevestigd was. Er zijn tuinen en akkers te bewonderen zoals die zijn ingericht en bewerkt in het begin van de vorige eeuw, een heus dorpsplein met o.a. bakhuis, smederij, klompenmakerij, café en winkel. Ook is er een beugelbaan, een hoefstal, een mandenvlechterij, diverse schuren en een hoogstamboomgaard. Na de rondleiding staat er een koffietafel voor u klaar.

In de middag gaat u naar De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel, een geweldige herberg met boederij die hoort bij het naastgelegen klooster. In Brabant noemen ze een klooster ook wel een kluis. U maakt met Boer Geert een rondleiding over de kloosterboerderij in combinatie met een huifkartocht met oldtimer trekkers. Ook kunt u kiezen voor een presentatie met lichtbeelden door een zuster over het kloosterleven.

Inbegrepen:

  • Vervoer per touringcar
  • Koffie met appelgebak
  • Rondleiding museum
  • Koffietafel
  • Rondleiding melkveebedrijf door Boer Geert,
  • Huifkartocht,
  • 3-gangen diner.

Offerte aanvragen

Brabantsekluis kopie

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.