Terug naar overzicht

Ga met de hele klas op avontuur tijdens een schoolreisje in Beekse Bergen.
Prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Leuke lessen in de Klaskamer
Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Aanrader is ook de Klaskamer, dit is het leslokaal van het Safaripark. Rangers verzorgen hier speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs ontwikkelde lessen waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt. Om er een indrukwekkende les van te maken, laten de rangers bijzondere materialen zien, zoals hoorns, vacht en poep. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school.

Per bus, boot en te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen de rangers de interessantste weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even lekker bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt over de dieren!

Per bus, boot en te voet komen de leerlingen spelenderwijs van alles te weten over de vele dieren.

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

Offerte aanvragen

Beekse Bergen

Beekse Bergen2

Beekse Bergen3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.