Terug naar overzicht

 

Het park is overzichtelijk en biedt diverse picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dat kunnen heerlijke zelfgemaakte boterhammen zijn of een lunch die wij graag voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld pakket A bestaande uit frites met mayonaise en een Ola-ijsje.

Belangrijk is natuurlijk dat iedereen het naar z’n zin heeft, en dat kan in Familiepark Drievliet! Hier staan attracties voor elke leeftijd en is ook geschikt voor iedereen die wel in die ene attractie wil maar niet durft! Geeft helemaal niets, kijken kan al spannend genoeg zijn.

Spannend
In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 m hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je gaat.
De interactieve waterspeelplaats Spray Park heeft 30 speelelementen. Door de grote variatie aan water speelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersomstandigheden minder zijn.

Formule X
Voor waaghalzen is er de Formule X, een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en in een kurk komt.

Bekijk een spectaculaire animatiefilm in de CineMagic 5D. De haren laten wapperen in de achtbaan Dynamite Express of draaien op een mooie wals in de prachtige Delfts blauwe Theeleut.

Tijdens de schoolreisperiode is er dagelijks een vrolijke Piraten Kindershow in het Parktheater, aanvang 14.00 uur.

* U kunt gratis gebruik maken van onze picknickbanken/-plaatsen, wij raden u aan deze tijdig te reserveren!

 

Offerte aanvragen

Drievliet

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.