Terug naar overzicht

In de meer dan 60 te gekke attracties valt er voor zowel de allerkleinsten als allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven! Maak samen een spannende tocht in de Dino Toer, waar je oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, vaar als een piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Maak een vrije val in De Hoge Hoed en betreed voor een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

Veiligheid voorop
Om jullie bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, gelden er maatregelen in Kinderpretpark Julianatoren. Eén van deze maatregelen is dat er een maximum aantal bezoekers per dag ontvangen mogen worden. Op de website van Kinderpretpark Julianatoren lees je meer over de geldende maatregelen.

Lunch
Van al dat spelen, word je hongerig. Met veel plezier regelt Kinderpretpark Julianatoren de lunch voor jullie. Kies bij je reservering wat lekkers naar keuze: friet met of zonder mayonaise, een kroket of frikandel, een pannenkoek, een drankje en/of zelfs een lekker waterijsje!

De Julianatoren is dé ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje!

 Offerte aanvragen

 Julianatoren 1

 Julianatoren 2

Julianatoren

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.