Terug naar overzicht

Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je alle speeltoestellen die je maar kunt bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, springkussen en nog veel meer. Durf jij naar het Piratennest te klimmen over de hangbruggen hoog boven het water? Kun jij al een salto maken op de trampolines of fietsen op een hobbelfiets? Stap ook eens in de monorail of De Toffe Toren, dan heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt!

Iedere dag een interactieve show met Bennie Broek
Binnen in de Wortelberg kun je samen met Bennie Broek, de speeltuinmascotte, liedjes zingen en de konazendans oefenen. In de speciale kleuter- en peutertuin is een echt verkeersdorp met driewielers en een heuse brandweerkazerne. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.

Bij mooi weer lekker spetteren
Als het warm weer is, vergeet dan niet je zwemkleding mee te nemen. In waterspeeltuin de Oase kun je heerlijk spelen met allerlei spetterende waterspeeltoestellen. In de overdekte speeltuin zijn minicars, een speelkasteel, lachspiegels en de luchtskelters.

Verschillende smikkelpakketten
Heb je trek gekregen van al het spelen? Natuurlijk is er ook een restaurant met terras. Er kan gekozen worden uit verschillende smikkelpakketten voor de lunch.

Spelen gaat nooit vervelen!
Bij vertrek krijgt iedereen een folder mee, met daarin een bon om nog eens gezellig terug te komen met korting voor de hele familie.

vanaf € 19,95

 Offerte aanvragen

 

Linnaeushof 1

Linnaeushof 2

Linnaeushof 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.