Terug naar overzicht

Een dagje weg bij het Nationaal Militair Museum (NMM) is een dag vol actie en plezier met de hele klas. Hier komen aangrijpende verhalen tot leven en leren leerlingen alles over de wereld van een militair. Naast de uitgebreide collectie valt er voor leerlingen genoeg zelf te ontdekken en te doen!

In het museum
Volg de route door de themaruimten en ervaar het verhaal van de krijgsmacht. Hier komt de collectie tot leven middels digitale presentaties, games, unieke objecten en persoonlijke verhalen van militairen. Het Arsenaal staat vol met tanks en pantservoertuigen en er hangen 19 straaljagers, helikopters en vliegtuigen aan het plafond. In het hart van het Arsenaal ligt Xplore, de interactieve ruimte waar kinderen zelf aan de slag kunnen. Hier kunnen ze onder andere een pantservoertuig door het landschap besturen, vliegen in een F-16, buskruit maken of plaatsnemen achter een nachtkijker en speuren naar de vijand!

Energie over?
Ook buiten is er genoeg te doen! Klim en klauter in de speeltuin, meet je krachten op de hindernisbaan, of ga met de hele klas de uitdaging aan in de NMM bootcamp!

 Offerte aanvragen

NMM 2

NMM 1

NMM 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.