Terug naar overzicht

 

Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met jouw klas op jungle-expeditie in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve (Flevoland) en kruip in de huid van een echte Freek. Sta oog in oog met tropische dieren, trotseer de avontuurlijke junglepaden, leer van de slimme samenwerking tussen planten en dieren en toon jullie overlevingskunsten in de spectaculaire speeljungle. De natuurles was nog nooit zo cool!

Expeditie
Met de speurtocht op zak gaan jullie zelf op avontuur in het overdekte junglepark. Voer de clowneske papegaaitjes en reusachtige vissen, maak in het gloednieuwe Makirijk kennis met flamingo’s en ringstaartmaki’s en bespied in de grootste vlindertuin van Europa hoe een rups zich transformeert in een prachtige vlinder. Onderweg voeren jullie de spannendste opdrachten uit en ontdekken jullie aan de hand van grappige voorbeelden hoe planten en dieren samenwerken, verleiden en overleven.

Mangrovebos Speelparadijs
Na de expeditie is het tijd om het beest uit te hangen! In het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs kunnen jullie als een echte avonturier slingeren aan de lianen, riviertjes oversteken en paraderen over hoge touwbruggen.

Tip! Junglefreakshow
Maak het schoolreisje extra avontuurlijk en boek de spannende ‘Junglefreakshow’ in het Jungletheater. Tijdens deze dertig minuten durende show testen de rangers de avonturierskills en opgedane junglekennis van de kinderen. Welk dier hoort bij welk leefgebied, wat voor voer zit er in het voerbakje en wie durft te assisteren bij het vasthouden van de slang? Na afloop ontvangen alle kinderen een rangerdiploma.

 Offerte aanvragen

 Orchideen Hoeve 1

Orchideen Hoeve 2

 Orchideen Hoeve 3

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.