Terug naar overzicht

 Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

Familiepark Plaswijckpark, voor een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

Speelwijck
In de speeltuin van Plaswijckpark kan je onbeperkt ravotten, klimmen en klauteren. Race door de verkeerstuin, vlieg over het water in de kabelbaan of glij van de supersnelle Kangaroetsjjj. Kom lekker spetteren in de havenspeeltuin of speel binnen in het Huis in de Heuvel, waar je kan spring op trampolines, spuiten met badschuim of klauteren in het tv-toestel.

Dierenwijck
In dierenwijck kom je dieren tegen die je nog nooit hebt gezien. Weet jij wat een vari, nandoe of alpaca is? Met meer dan 50 diersoorten heb je heel veel kijk, ruik en aai plezier. Kom dichtbij de otters en speel verstoppertje met de prairiehonden. Test je vaartechnieken op de nieuwe Vlottenvaart! En ravot je rot in de speelbeek.

Wandelwijck
Picknicken en verstoppertje spelen was nog nooit zo leuk! In wandelwijck kom je helemaal tot rust en geniet je volop van de natuur.

Spelen en leren tegelijk?
Met een educatief programma kunnen kinderen spelenderwijs leren. Word een kabouter, superspeurder of een echte Plaswijck-bioloog. De programma’s zijn beschikbaar voor diverse leeftijden en niveaus en kosten €3,50 per leerling. Trek gekregen van al dat ravotten, klauteren en speuren? Kies dan voor een lekker menu in Restaurant in de Heuvel.

Offerte aanvragen

Plaswijckpark 1

Plaswijckpark 2

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.