Terug naar overzicht

Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De hele dag kun je hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen. Daar krijg je natuurlijk honger van. Geen punt: bij De Spelerij bak je je eigen broodjes!

Midden in De Spelerij staat het grootste technieklokaal van Nederland De Uitvinderij. In dit lokaal kunnen leerlingen vanaf groep 5 tijdens de schoolreis aan het werk met verschillende materialen en apparaten om zélf kunstwerken te maken. Of het nu een prachtig verfspetterschilderij is, een luchtballon van metaal (ja, die bestaan) of een piratenboot van piepschuim. Iets maken dat je zelf bedacht hebt, dat je zelf hebt gelast, gestanst of gezaagd. Dat is toch superstoer?

Bij aankomst wordt u door ons ontvangen. Na kort ontvangst krijgt uw groep een eigen garderobeplek en kan het spelen en ontdekken voor de kinderen beginnen. Met de begeleiders nemen we vervolgens het programma door en hoort u van ons de aanvangstijden van de activiteiten.

 Offerte aanvragen

 Spelerij 1

Spelerij 2

Spelerij 3

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.