Dierenrijk

In Dierenrijk ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Iedere dag presenteren de dierverzorgers een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow. Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de vele speeltuinen. Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de 'Dierenshow, 'Toer de voer' en de 'Dierenquiz'. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren. 

Een schoolbezoek aan Dierenrijk echt goed voorbereiden? Reserveer dan een van onderstaande educatieve invullingen! Kies uit een exclusieve voederpresentatie bij de olifanten of zeehonden, of maak je bezoek extra bezonder met een educatieve en unieke rondleiding door Dierenrijk. 

Het schoolreisje leerzaam starten met de voederpresentatie? Dat kan in Dierenrijk. Deze presentaties zijn zelfs exclusief voor schoolklassen in de ochtend bij te wonen; nog voordat het park officieel open gaat! Of ga samen met een educatieve gids op pad en laat je klas rondleiden door Dierenrijk. Hierna weten ze alles over dieren en natuurbehoud. 

Tussendoor leren kinderen ook spelenderwijs van dieren door bijvoorbeeld de chimpansees na te apen in de binnenspeeltuin 'indoor Apenkooien'.

 

 

Location

Stel een vraag over deze reis