Terug naar overzicht

 

Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

MEER DAN 30 ATTRACTIES

Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!
Stap daarnaast in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 en laat je lanceren of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grote waaghalzen van 140 cm mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

GEEN ACHTBAANLIEFHEBBER?

Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Super Swing.

HARDGAAN MAAKT HONGERIG

Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten! Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje of kom eerst langs voor een gratis oriëntatiebezoek!

Dus HARDGAAN? Walibi.

 

Offerte aanvragen

 

Walibi Untamed

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.