Werkweken

Als u aan een (oud)leerling vraagt; wat is het leukste op de middelbare school? Dan staat de werkweek toch wel in de top 3!

Zwaluw Reizen is door de jarenlange ervaring, gespecialiceerd in het regelen en verzorgen van werkweken.

De voordelen van een werkweek op een rij:

  • Leerzaam: door de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden;
  • Gezellig: je ziet elkaar in een andere omgeving en sfeer;
  • Leuk: je komt op verschillende plaatsen;
  • Divers: geen dag is hetzelfde;
  • Makkelijk: Zwaluw Reizen regelt namelijks alles voor u!

 

Wilt u graag ergens anders heen, geen probleem wij helpen u daar ook graag bij. U kunt ons bereiken via 0183 441369 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Prijs: 230,00

 

De invloedrijke positie van Parijs op financieel economisch, politiek en cultureel gebied zorgt ervoor dat Parijs de perfecte bestemming voor uw schoolreis en/of werkweek is. Onderstaand programma is slechts een voorbeeld met een kleine selectie uit de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het samenstellen en organiseren van een passend programma.

Prijs: 205,00

 

Wat heeft Berlijn dat andere wereldsteden niet hebben? In de eerste plaats de Berlijners zelf, die stad met hun ruwe maar hartelijke charme zijn typische, geheel eigen sfeer geven. En natuurlijk een ongelooflijke rijkdom aan bezienswaardigheden, die niet alleen de grootste historie en de drama’s van de 20e eeuw weerspiegelen, maar ook een sfeer van verandering en de geest van de tijd uitademen.

Prijs: 218,00

 

De Ardennen is misschien wel een van de mooiste gebieden van België. Op relatief kleine afstand van Nederland waan je jezelf echt helemaal in een andere wereld. De uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kleine dorpjes maken het een ideaal gebied voor een paar dagen weg. Of het nu de warm gekleurde bossen zijn van de herfst, de besneeuwde hellingen in de winter, de ontluikende natuur in de lente of lekker genieten van de zomers. De Ardennen heeft voor ieder wat te bieden.

Prijs: 230,00

 

Londen: voor de één is het de hipste stad van Europa en voor de ander een stad vol oude, Britse tradities. Wandel door de diverse wijken om nieuwe ideeën op te doen, heerlijk te shoppen of gewoon de sfeer te proeven en mensen te ontmoeten. Of bezoek één van de vele theaters bij Leicester Square en Covent Garden en bewonder de nieuwste musicals en toneelstukken. De toegang tot alle nationale musea is gratis en dus een uitstekende manier om de wereldberoemde collecties te bekijken van het British Museum, de National Gallery, Tate Modern en het Victoria & Albert Museum.