Basisonderwijs

Bekijk hieronder een greep uit onze educatieve en culturele schoolreizen. Wilt u graag ergens anders heen, geen probleem wij helpen u daar ook graag bij. U kunt ons bereiken via 0183 441369 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Efteling is één groot feest! Een wereld vol avontuur, spanning en …. sprookjes natuurlijk! 

 

De wereld aan vogels. Voer zelf de lori's en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo's in het Cubaanse brakwatermoeras. 


Kom naar het spannende forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. Je gaat binnen en buiten het experiment aan.

 

 

Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Je beleeft het tijdens een 1-daagse rondreis Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Kids Castle is het eerste indoor Kinderspeelparadijs van de Bommelerwaard.


De Spelerij is werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte van kunstenaar Jos Spanbroek. De speelobjecten in het park zijn kunstwerken. Het park verandert dan ook steeds. Iedereen is welkom om de Spelerij te bezoeken, te beleven en te bewonderen.

 

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur!Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, hang de beest uit in RavotAapia - Europa's grootste overdekte speeljungle en ga op avontuur in Gorilla Adventure!