Terug naar overzicht

Het GPS spel ‘Biesbosch Discovery is een modern en communicatief programma, waarbij u op een creatieve en relaxte manier zowel de Biesbosch als uw teamgenoten leert kennen. Hoe? Met een plattegrond en onze smartphone-app (die op internet en met GPS werkt) gaat u diverse opdrachten uitvoeren.

Waar bestaat het GPS spel ‘Biesbosch Discovery‘ uit?
1. Multiple choice vragen over de Biesbosch.
2. Foto-opdrachten, ludiek en creatief
3. Uitdagingsspelletjes tussen de teams onderling
4. Virtueel wegleggen van valstrikken


Bij alle opdrachten kunnen de teams punten verdienen. De score is realtime te volgen op de app. De realtime score wordt 45 minuten voor het einde ‘op zwart’ gezet, zodat de tussenstand niet meer geraadpleegd kan worden. Tijdens de prijsuitreiking wordt de winnaar bekend gemaakt. Het programma duurt, inclusief uitleg spel en de vaarroute, circa 3 à 3 ½ uur.
Hier wordt het logo van uw bedrijf in de app geplaatst
Het hoofdscherm van de telefoon bestaat uit 2 gedeelten. Links het kaart icoon en aan de rechterkant het ‘beker’ icoon met uw score.
Bevindt u zich binnen een straal van ongeveer 20 meter, dan verschijnt er een vraagteken. Druk dan op het vraagteken en beantwoord de vraag. Op het rechtergedeelte van het hoofdscherm ziet u de beker. Als u daar op drukt ziet u de realtime score van alle teams.

Het programma kan worden uitgebreid met extra programma onderdelen, drankjes en hapjes aan boord, een lunch en/of een BBQ.

 Offerte aanvragen

Biesbosch 1

Biesbosch 2 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.