Zwaluw Reizen is een touringcarbedrijf afkomstig uit Giessen en nu gevestigd in Ammerzoden. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen uit de hele regio. Wij zijn bekend in de regio maar ook in de rest van Nederland en in het buitenland. Hiervoor hebben de beschikking over een modern wagenpark van 15 touringcars met een capaciteit van 21 tot 84 personen.

Ons team staat altijd voor u klaar

De medewerkers van Zwaluw Reizen; daar zijn we trots op! Zij maken het verschil, hun inzet is belangrijk. Het team bestaat uit dan 20 medewerkers. Iedere dag vervoer wij vele passagiers op een veilige wijze naar vele bestemmingen. Onze mensen zowel op kantoor als op de weg zijn betrokken, vakkundig en enthousiast. Ze beschikken over een brede kennis als het gaat om alle facetten van vervoersopdrachten, (steden) trips, (school) reizen etc. Dit doen we door met u mee te denken en flexibel te zijn.

Betrouwbaar

In ons vindt u een betrouwbare en degelijke partner vanaf het allereerste telefoontje of e-mail tot de financiële afhandeling. Uiteraard is daarin de uitvoering van de reis het allerbelangrijkste. Onze chaufffeurs staan voor u klaar. Ze blijven alert en zijn goed voorbereid op hun rit. Ze hebben actuele kennis van het wegennet in Nederland en ver daarbuiten en zijn daarmee het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Zwaluw Reizen chauffeurs