Terug naar overzicht

Met de touringcar brengen wij u naar het prachtige Volendam. Tijdens de rit kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee met een echte gevulde koek van de warme bakker.

Eenmaal aangekomen in Volendam wordt u ontvangen in een restaurant waar het 2e kopje koffie of thee kan worden genuttigd. Ondertussen wordt over de 100% NL speurtocht uitleg gegeven. De speurtocht brengt jullie door middel van vragen en foto's langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden van Volendam. Na afloop van de speurtocht komt iedereen weer terug in het restaurant en worden de antwoorden besproken onder het genot van een lekker glaasje fris/koffie/thee.

Vervolgens zal er een wandeling over de ''beruchte'' dijk van Volendam plaatsvinden en lopen jullie met de groep naar het restaurant waar een heerlijke lunch voor jullie klaar staat met een kopje soep en een kroket. En wie weet kom je er nog een bekende Volendammer tegen. Jan Smit, Kees Tol en Jan Keizer worden regelmatig gespot.

Als de buikjes weer vol zitten vertrekken we met zijn allen  naar een winkeltje waar er een groepsfoto in klederdracht gemaakt zal worden. Want bij een dagje Volendam mag de groepsfoto in klederdracht niet ontbreken. Iedereen van de groep ontvangt 1 kopie van 13x18 cm. Dit is een leuk aandenken.

Voor degene die het interessant vinden hebben nog een mogelijkheid om het stadion van FC Volendam te gaan bezichtigen. Je komt op plekken in het stadion waar normaal gesproken de deuren gesloten blijven, zoals de kleedkamers, persruimte enz. kortom een interessant extra'tje voor  de dag.

Degene die graag wat vrije tijd willen kunn op eigen houtje Volendam verkennen, bijvoorbeeld op zoek naar een heerlijke haring op de dijk of nog een drankje op het terras. Volendam biedt voldoende mogelijkheden.

Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar weer richting huis, onderweg wordt nog een stop gemaakt voor heerlijk diner.

Offerte aanvragen

Volendam 1

Voledam 2

volendam 3

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.