Zoeken

Groepsvervoer

Naast het vinden van een geschikte datum en het uitkiezen van een bestemming die bij iedereen in de smaak valt, is het organiseren van groepsvervoer een van de grootste uitdagingen bij groepsuitjes. Wij bij Zwaluw Reizen nemen u alle ongemakken rondom het regelen van vervoer uit handen. Op deze manier kunt u zich bezig houden met de leuke zaken en met elkaar aftellen tot jullie gezamenlijke dagje uit. 

  

Groepsvervoer bij Zwaluw Reizen

Wanneer u kiest voor groepsvervoer bij Zwaluw Reizen, wordt u en uw gezelschap vervoerd in één (of zelfs meerdere) van onze luxe touringcars. Op deze manier hoeft u zich alleen nog bezig te houden met de eindbestemming. Echter bieden wij hiervoor ook leuke arrangementen, evenementen en dagtochten, zodat zelfs dat niet meer op uw to do-list staat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een avontuurlijk dagje waarbij u de Utrechtse Heuvelrug combineert met Dierenpark Amersfoort? Of kijkt u uit naar een voorjaar vol geuren en kleuren? In dat geval is het Tulpeninformatiecentrum, de Keukenhof of een Bloesemtocht misschien een aanrader. Sport, avontuur, ontspanning en cultuur: bij Zwaluw Reizen heeft u een scala aan mogelijkheden!

Door een bus of touringcar te huren, is de reis voor het hele gezelschap al een feestje. Op deze manier hoeft u namelijk niet meerdere vervoersmiddelen en chaffeurs te regelen. Hier komt bij kijken dat de benzinekosten lager zijn, maar ook de parkeerkosten niet van toepassing zijn. Zo reist u niet alleen gezelliger, maar ook een stuk voordeliger en miliebewuster. 

 

Onze bussen en touringcars

Buiten het feit dat uw groepsvervoer reis al een stuk milieubewuster is, voldoen al onze touringcars ook aan de gestelde milieu-eisen. Uw veiligheid en comfort wordt gewaarborgd door de technische eisen waar al onze bussen aan voldoen. Bekijk ons wagenpark voor meer informatie over onze touringcars. 

Voor iedere groep hebben wij een passende vervoer. Ons wagenpark begint namelijk al met een touringcar voor 21 personen en loopt zelfs door tot een dubbeldekker voor 87 personen. Op deze manier kunnen wij u altijd een passend aanbod doen voor uw groepsvervoer. 

 

 Vraag direct een offerte aan