Terug naar overzicht

Dossier Flikken Maastricht:

Floris Wolfs steekt zijn hand uit naar het hoofd van de dode man. ‘Grappig hoedje’, denkt hij terwijl hij het hoofd draait zodat hij het gezicht kan zien. Het lichaam op de keien is nog warm. “Tijdstip van overlijden nog geen uur geleden”, mompelt de Maastrichtse flik in zichzelf. Hij kijkt in de glazige ogen van een man van middelbare leeftijd. ‘Hé, die ken ik. Het is Sjeng Delahaye, de eigenaar van kunsthandel ‘de Goudse Lelie’. Die heeft volgens mij nog nooit iets verkeerd gedaan. Waar heeft hij zo’n dood aan te danken?
Tijdens een spannende tocht door de stad controleer je alibi’s, inspecteer je de plaats delict en verifieer je getuigen verklaringen. Je ontdekt de waarheid achter gevonden brieven en sms-jes. Je speurzin en analytisch vermogen worden danig op de proef gesteld om dader en motief te achterhalen.

Steptocht grotten Zonneberg:
Ontdek per step de diepste geheimen van de Sint Pietersberg samen met een enthousiaste gids. De step is een ideaal middel om lange afstanden mee af te leggen in de grotten. Zo kom je op plekken waar je tijdens een reguliere rondleiding niet komt. De gids laat je op unieke wijze kennis maken met deze bijzondere ondergrondse wereld. Geniet van fascinerende verhalen vol anekdotes en weetjes en de authentieke en mysterieuze sfeer van de mergelgrotten. Er is geen elektriciteit, geen geluid, geen ontvangst, geen verlichting, op het licht van een hoofdlampje na. Dit zorgt voor een unieke en verrassende ervaring, waar vaart achter zit!

Lunch kan op eigen gelegenheid maar natuurlijk kunnen wij ook een leuk adres regelen. In het begin van de middag is er vrije tijd voordat we vertrekken naar de Apostelhoeve. Boven op de Louwberg, aan het prachtige Jekerdal aan de zuidzijde van Maastricht, ligt de monumentale 15e eeuwse Apostelhoeve. Het is de oudste en grootste wijngaard van Nederland. Tijdens een rondleiding wandel je tussen de wijnstokken met een prachtig uitzicht over het Jekerdal en krijg je alles te horen over het verbouwen van wijn. Aansluitend geniet je van een heerlijke wijnproeverij, dit alles begeleid door een deskundige wijnboer!

Na de heerlijke wijn gaan we op weg terug naar huis, maar onderweg wordt er nog gestopt voor een heerlijk diner om deze leuke dag af te sluiten.

 

Offerte aanvragen

 

maastricht

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.