Terug naar overzicht

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

 Fien en Teun

Het broertje en zusje Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Zij zullen regelmatig aanwezig zijn op het park. Heb jij Fien & Teun altijd al eens willen ontmoeten en een leuke foto met ze willen maken? Dan is nu je kans! Kom naar Avonturenboerderij Molenwaard, een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de kans om Fien & Teun te ontmoeten, treden ze op in hun eigen theater. In hun eigen interactieve minishow delen Fien en Teun hun leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij op een muzikale en humorvolle manier. Tijdens de hoogseizoendagen zijn er nog drie boerentheaters waar je van kan genieten (Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun speciaal bezoek tijdens de themamaanden. Denk hierbij aan Peppa Pig of Kikker.

 Offerte aanvragen

Molenwaard

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.