Terug naar overzicht

SEA LIFE

Leer over de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen. Kom oog in oog te staan met haaien, roggen en pinguïns. SEA LIFE heeft meer dan 45 aquaria met onder andere vissen uit de Noordzee en het Amazonegebied.

SEA LIFE biedt kinderen de kans om kennis te maken met wat er onder water leeft. Ze leren over de verschillende bewoners van de oceaan en hoe ze het leefgebied kunnen beschermen. Kijk je ogen uit in de onderwatertunnel en voel de onderwaterwereld bij de voelpoel.

Bij SEA LIFE denken ze graag met je mee. Wil je een extra educatief uitje voor jouw school door bijvoorbeeld een voerpresentatie bij te wonen of een strandwandeling te maken en meer te weten te komen over het “jutten”? Laat het ons weten.

LEGOLAND® Discovery Centre

Les met LEGO®? Ja! Met LEGO Education stimuleer je basisschool leerlingen om te experimenteren met krachten en beweging. Hierdoor krijgen de leerlingen beter begrip van natuurwetenschap en zullen ze coole “aha”-momenten beleven als ze de stenen in beweging zetten.

Na de les kunnen de leerlingen bouwen en spelen bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. De ultieme indoor LEGO Speelplek! Dus combineer een les met LEGO!

Offerte aanvragen

Legoland

Sealife logo       Legoland logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.